VOOR WIE IS 
WILKOWERKT?

Wilkowerkt aan die verbinding tussen gelukzoekers en gemeenten, bedrijven en werkgevers. Want werk kan een werkelijke kans zijn op geluk. Wilkowerkt met een intensieve en persoonlijke aanpak en neemt iedereen serieus die zichzelf óók serieus neemt. Samen met de gelukzoeker wordt een Plan naar Geluk opgesteld. Wilkowerkt met maatwerk voor iedereen, maar met het streven naar geluk als doelstelling. Als het geluk binnen handbereik is gebracht is deelname pas geslaagd.

Gelukzoeker = Avonturier 

Wilkowerkt voornamelijk met mensen uit de Participatiewet; jonge gelukzoekers, overzeese gelukzoekers en mensen die zich niet meer in staat achten om gelukkig te worden. Die zich een draaideurklant voelen van het ongeluk. Kortom mensen met LEF die graag willen leren om kansen op waarde te schatten.

  • Jonge gelukszoekers: jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Schoolverlaters, werkzoekende of niet langer leerbaar.
  • Overzeese gelukszoekers: jongeren dan wel ouderen die binnen gemeenteland onder de groep ‘statushouders’ vallen.
  • Draaideurklant van het geluk: binnen gemeenteland beter bekend als ‘niet willers/niet kunners’ c.q. ‘granieten bestand’.

Deze gelukzoekers kunnen kiezen uit een breed keuzepakket aan trajectonderdelen. Van 1 op 1 coachingsgesprekken tot vaardigheidstrainingen en workshops. Van budgetcoaching tot praktijkgericht ontwikkelen. Dit is maar een greep uit verscheidenheid aan onderdelen waar uit gekozen kan worden. Écht luisteren en de tijd nemen is de rode draad binnen deze trajeconderdelen bij Wilkowerkt.

Waar behoefte is aan groepsaanpak wordt dat gerealiseerd en gefaciliteerd, de aandacht is persoonlijk en altijd in een inspirerende, liefst groene, omgeving.

Wilkowerkt zoekt LEF

Heb jij LEF en spreekt mijn stijl van coachen en methodiek jou aan? Ga dan in gesprek met jouw contactpersoon bij je gemeente en wijs hem/haar op Wilkowerkt. Wie weet, spreken we elkaar snel!

Het geluk ligt binnen handbereik voor gelukszoekers van de Zuid-Hollandse eilanden tot aan het Groene Hart. Van de Haaglanden tot aan West-Brabant en de Brabantse Wal. Maar natuurlijk ook de regio Nieuwe Waterweg Noord, in de volksmond ook wel Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, en het Midden Delfland gebied inclusief de gemeente Westland. 

Ben jij klaar voor de volgende stap naar geluk en kies jij ook voor Wilkowerkt? Laat je contactpersoon bij jouw gemeente contact opnemen met Wilkowerkt.