JOBCOACHING

Stel: Het is zover. Je wil, je mag en je kunt werken! Werken aan jouw geluk! Maar niet alles gaat direct van een leien dakje. Werken aan geluk is voor sommigen makkelijker gezegd dan gedaan. Jobcoaching is dan een mooi en effectief instrument om in te zetten zodat je als gelukzoeker je doelen kunt behalen. Zodat je jouw Geluk binnen handbereik kan brengen. Maar dan heel praktisch.

Gewoon lekker aan de slag. Op een plek waar je gelukkig bent. Misschien met hier en daar de nodige ondersteuning en coaching. Open, eerlijk en direct! Als jobcoach ben ik opgeleid om volgens de methodiek van Supported Employment te werken. Een methodiek die een goede kans van slagen heeft. Van begin tot eind wordt er goed nagedacht over de volgende stap.

Niets wordt aan het toeval overgelaten. We gaan hét talent ontwikkelen wat nodig is om kansen die voorbij komen om waarde te kunnen schatten. We brengen door middel van coaching het Geluk binnen handbereik. Of je nu vanuit het UWV bij ons terecht komt, vanuit de gemeente of gewoon door toeval, dat maakt ons niet uit. Iedereen heeft recht op Geluk. We zijn allemaal Gelukzoekers naar ons eigen geluk!